Power Love Fm Canlı Yayın



Yabancı yayın yapan radyolar arasında, ara ara Türkçe paylaşımları ile de dikkat çeken bu nadide radyo, karma yayın anlayışını benimsemiştir. Yayın frekansı olarak 100.2′ yi seçen istasyon dinleyicilerine kesintisiz müzik ziyafeti veren eşsiz radyolardan biridir. En unutulmaz aşk şarkılarının adresi olan radyo frekansı, kaliteli yayın ve program anlayışı ile dinleyicilerin mutlulukla kulak kabarttığı bir adrestir. Bu nedenle olsa gerek, geniş bir dinleyici kitlesine sahiptir. Sizlerde en duygusal anlarınıza Power Love Fm’in Türkçe ve yabancı olmak üzere karışık slow eserleri ile renk katmak isterseniz eğer, kesinlikle doğru adrestesiniz. Eğer şimdiye kadar bu değerli frekansın farkına varamadıysanız eğer, emin olun çok şey kaçırdınız. En kısa süre içerisinde mutlaka bir göz atmanızda, bir kulak kabartmanızda fayda vardır. İşte herşey tamda bu noktaya kadar. Çünkü, sonrasında isteseniz de kendinizi bu adresten alıkoyamayacaksınız.

Power Fm, 2003 yılında açılan Power Türk Tv’nin yayın hayatına başlaması ile birlikte hızlı bir büyüme yakalayan Power Group’un yeni radyolarından biridir. Power Group çatısı altında yer alan tek radyo Power Love Fm değildir. Power FM, Power Türk, Power XL ve Fenomen radyolarıda bu başarıya ortak olan isimlerdir. 2003 yılını takip eden 26 Mart tarihinde yayın hayatına başlayan bu değerli radyo istasyonu, 100.2 frekansı ile tınılarını dinleyicilerine eriştirdi. İlk açıldığı an itibari ile sürekli yeniliklerden yana bir rota belirleyen Power Group, bu kapsamda bir yeniliğe daha imza atan ilk isim oldu. Yayın hayatında genellikle tarzlar bellidir. Belirli bir kapsamda akışlar düzenlenerek, aynı rota izlenmeye devam eder. Ancak, Bu gidişata bir dur dedi ve yepyeni bir düzenleme ile yayın hayatında adını duyurdu. Hem yabancı hem Türkçe paylaşımlar ile oldukça geniş bir kesime hitap eden frekansta; dileyen herkes gönül sesine uygun bir paylaşım bulacaktır eminiz. The power of love sloganı ile yola çıkan istasyon, sizi çevredeki tüm koşuşturmacadan çekip alarak sadece aşk diyecek ve frekansa kilitlenmenizi sağlayacaktır. Sizde bu noktaya hapsolmaktan keyif alanlardansanız eğer, sitemiz üzerinden zahmetsizce erişim sağlayabilirsiniz.
, , , Power love fm canlı dinle en güzel radyo yabancı parçalar sizlerle mobil ve online olarak power love fm kesintisiz dinle bedava ve doyasıya yanınızda. 2904 Kez dinlenmiş.
Devamını oku

Yayın Akışı
  • Yayın Akışı Yok

  1. Yabancı
  2. Power Love Fm
Bu radyolarda var